Sikring af messestand container

En af mine gode venner har gennem de sidste 10 år haft bod på flere forskellige markedspladser, hvor de sælger forskellige drikkevare af forskellige slags. Flere gange har han haft problemer med tyveri eller hærværk når de ikke lige har været der. Her sidste år udskiftede de deres regulære messestand, med en special container, en unik løsning fra DC supply A/S – et lokalt container firma, som erstattede den messestand af træ de normalt brugte. Dette skulle give lidt bedre sikkerhed, men desværre ikke helt nok til at forhindre at der forsvandt produkter fra deres messestand.
Vi lagde en plan, der skulle være med til at sikre deres container, og dermed forhindre fremtidige indbrud.

Container sikring med overvågning

Sikring af indholdet

Det første vi gjorde var at forbedre sikkerheden på selve containeren. Dette blev gjort ved at udskifte låsen med et bedre model, og ved at sørge for at messestanden er konstant oplyst, efter solnedgang. Dette alene burde være nok til at beskytte standen en hel del, men for lige at være helt sikkert, tager vi den et skridt videre og installere en alarm.
Vi var først nød til at rydde alt indhold ud, og sikre os at selve containeren var solid nok, og svær at bryde ind i. Så vi valgte at leje en container, mens vi lavede en hurtig renovering af messestanden.

Installation af alarm på messestand

Den alarm vi har valgt at installere er en lidt unik slags. Da vi er sikker på at containeren normalt ikke bliver brugt efter kl.20, har vi valgt at sætte en bevægelses sensor op, som tjekker for aktivitet inde i selve messestanden imellem 20 og 07 morgen. Det er dog muligt at indtaste en kode, når man er gået ind, som forhindre alarmen i at gå i gang. Men da vi gerne helt vil sikre standen, og virkelige minimere chancen for indbrug, har vi valgt også at opsætte 2 simple video kamera til overvågning.

Billig videoovervågning

Denne her del kunne godt være undværet, men jeg havde et par billige kamera liggende fra nogle test jeg lavede for et par måneden siden, og de kunne fint anvendes her til dette projekt. Videoovervågning er jo en af de bedste måder at skræmme en potentiel tyv væk på, og det tog mig ikke lang tid at sætte de 2 overvågnings kameraer op.

Efter disse her tiltag, så burde Lars’ container være temmelig godt sikret, og jeg vil vædde med at han ikke får problemer med tyveri eller hærværk det næste stykke tid. Alt dette med sikring af en messestand container, har for mig været en lidt anderledes opgave, men også en sjov og anderledes opgave hvor jeg havde mulighed for at hjælpe en af mine gamle venner, og samtidigt vise ham lidt af hvad det er jeg går og laver.

  Kameraovervågning.dk - Din specialist inden for overvågning og sikkerhed af hjemmet eller virksomheden.

  Kontakt

  • info@kameraovervaagning.dk
  • +45 475 696
  • Ved Stranden 21
   9000 Aalborg

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  Følg os på
  © 2023 kameraovervågning. All Rights Reserved.