Video overvågning og container sikring

Her sidste måned skrev vi om hvordan man kunne sikre en special container som en messestand. Vi har efterfølgende fået en del spørgsmål in vedrørende generel sikring af containere, så det vil vi i dette her indlæg prøve at se lidt nærmere på.

Du finder vores gamle indlæg her: Sådan sikre du en messestand container.

Der er ret stor forskel på hvor vigtigt det er at sikre en container. For nogle vil det være fint nok med en kraftig hængelås. F.eks. i forbindelse med en skurvogn eller et mobil køkken. Snakker vi derimod i container til opbevaring af ammunition, til militær formål, så er det jo bestemt ikke nok med en hængelås, her kræves der nogle kraftige container låse, samt andre former af overvågning. Men lad og kigge lidt på hvad disse andre former for overvågning kunne være.

videoovervågning og sikring

Container låse

Det først trin i sikring af containeren, er selvfølgelig valg af container låse. Her fås en masse forskellige modeller, alt lige fra den billige, men effektive Mavako til det lidt dyrere Birepo låsebeslag. Udvalget er temmelig stort når det kommer til låse til containere, og det kan være svært at finde den helt rigtige. Derfor kan det nogle gange godt betale sig at købe fra et professionelt containerfirma som f.eks. DC Supply A/S, som også er eksperter i containersikring.

Det gælder her om at finde en lås, som ikke sådan lige kan brækkes op, eller saves over med en nedstryger eller vinkelsliber. Selvfølgelig hvis man er ihærdig nok, kan de fleste låse åbnes, men jo dyrere de er, jo længere tid skal tyven ofte bruge på det.

Hvilken lås man skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvor værdifuldt det man skal sikre er. Er det en container til transport af luksus biler, så kræver det en rigtig god lås. Men er det en til transport af dine gamle møbler, er det ikke sikkert man har helt samme behov for en kraftig lås.

Kamera overvågning

En anden måde at sikring sine containere på, er selvfølgelig med kameraovervågning. Her kan du opsætte et par kamera som overvåger det område hvor dine containere er placeret i. Ofte vil det være nok med 2 styk til den her slags. Her er det vigtigt at de kan filme om natten, og at de film de optager, gemmens eksternt. Især på havne områder, finder man næsten altid video overvågning.
Det er altid en rigtig god måde, til at minimere at tyve gider bekymre sig om dine værdier, men desværre heller ikke en 100% sikker måde at sikre værdierne på. Men i kombination med nogle af de andre ting vi ser på, så er det et rigtigt godt supplement.

Se mere om: Kom i gang med overvågning og sikring

Lyssensor

En par gode kraftige projektøre sammen en bevægelses sensor er altid en god ide. Ikke alene kan det være næsten lige så effektivt som kameraovervågning, men det er også noget billigere. Desværre også en meget nem sikring at omgås, da tyven ofte nemt kan klippe kablet over til sensoren eller lampen.

Vagter

Flere større steder har også vagter til tage en runde nu og da. Det giver en lidt større sikkerhed, og nogle tyve vil ikke risikere at vagten skulle komme mens de arbejder, og vælger derfor at flytte deres foretagende et andet sted hen. Dog er det ikke ret mange steder hvor det vil give mening at tilknytte et vagtværn, med mindre det er i forbindelse med noget andet. Ligger man i et industri område, hvor der alligevel køre en vagt rundt nu og da, så er det ofte ret billigt, lige at få dem til at køre forbi containeren nu og da.

Opsætning af hegn

En utrolig effektiv og billig løsning er ofte at sætte et billigt mobil hegn op (den slags man også bruger til koncerter og til byggepladser), det er meget nemt at komme over hvis man vil, men det kan ofte være svært at få tingene i containeren med over også. Og skal man vælte hegnet skaber det en støj og opmærksomhed, hvilket er med til at gøre et sådan mobil hegn til en virkelig god form for sikring. køber man et brugt mobilhegn, så kan man få dem temmelig billigt, og det er nogle som man selv kan sætte op ret nemt.

  Kameraovervågning.dk - Din specialist inden for overvågning og sikkerhed af hjemmet eller virksomheden.

  Kontakt

  • info@kameraovervaagning.dk
  • +45 475 696
  • Ved Stranden 21
   9000 Aalborg

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  Følg os på
  © 2023 kameraovervågning. All Rights Reserved.