Videoovervågning og indhegning af container

Ofte bruger vi en container til at fragte eller opbevare værdifulde ting i. Hver gang vi har med værdier at gøre, er der altid en chance for tyveri. Derfor er det vigtigt at vi sikre vores værdier bedst muligt. I dette her eksempel vil vi se nærmere på sikring af container løsninger, da Danmark jo er et ret stort container land. Der er flere muligheder for sikring af disse containere, så lad os prøve at kigge lidt nærmere på et par af de mere populære løsninger.

Videoovervågning og indhegning

Container låse – hvor kraftig skal de være?

Vi bruger ofte låse til at begrænse adgangen til en container. Her er der en lang række forskellige muligheder. Alt lige fra en simpel hængelås med låsebeslag til avancerede bomme i hærdet stål.
Bruger man containeren til opbevaring af sine have redskaber, havestole og lignende, så vil en hængelås ofte være en tilstrækkelig løsning. Men er det tale om lidt mere værdi last, så er vi ude i en de mere specielle container låse.
Et eksempel kunne være et Birepo låsebeslag. Det smarte ved denne container lås, er at den sidder indvendigt i containeren, så det er dermed ikke muligt at skære låsen over, som det vil være med mange af de andre muligheder. Det er ikke lige den billigste løsningen, da en sådan Birepo lås, plus installation nemt kan løbe op i 5-6.000 kroner. Alt efter hvilke værdier man opbevarer i sine containere, kan det dog sagtens være en rigtig god og sikker løsning.

Opsætning af hegn omkring din container

En nem og effektiv måde at forhindre udvedkommende i at få adgang til din container, er at opsætte et simpelt mobil hegn. Det er noget som kan klares på et par timer, og er til at betale sig fra. Det gør at tyven ikke umiddelbart kan komme hen til containeren og se hvilke andre sikkerhedsforanstaltninger der er, som besværliggøre at slippe afsted med tyvekosterne.
Desværre er et mobilhegn ikke ret sikkert, det er nemt at klatre over og med lidt vold kan det sagtens væltes. Her kan løsningen så være at opgradere til en kraftigere type af hegn, som f.eks. et panelhegn eller et rørhegn. De koster selvfølgelig også mere, og er ofte lidt for komplekse til at man selv kan opsætte dem. Her kan et firma som f.eks. Ishøj Hegn A/S anbefales som din hegnspartner.

Videoovervågning af containere

Nu er vores hoved område her på hjemmesiden, jo video og kameraovervågning, og derfor er dette jo en oplagt form for sikring af dine containere. Her er det vigtigt at bruge et kamera som kan filme både om dagen og natten. Man kan jo evt. opsætte projektør omkring området så det er helt oplysning, og så nøjes med et kamera uden nattesyn. Men skulle der ske strømsvigt eller bliver disse projektører sat ud af drift på anden måde, så vil kameraet ikke hjælpe noget. Prisforskellen på en model der virker om natten, og en som ikke gør, er heller ikke speciel stor længere. Så vi kan kun anbefale at man smider et par hundrede kroner ekstra efter det gode kamera.

Hvor mange overvågningskamera man har brug for, afhænger igen af værdien af indholdet i containeren, som hvor stort et område der skal sikres. Husk dog altid at få en model med eksten backup, så det ikke er muligt for tyven at løbe med optagelserne.

Alarm og projektør

For under 2000 kroner kan man få en professionel og trådlås container alarm, som du nemt kan montere inden i containeren via en lille magnet derpå. Det er en god løsning til at forstyrre tyvens arbejdsro på, og vil i en stor del af tilfældende jage han væk.
Især hvis dette kombineres med en bevægelses sensor tilknyttet et par kraftige lamper, så er man ret godt sikret hvis nogle skulle forsøge at bryde ind i din container.

Se mere om: Sådan sikre du en messestand container bedst muligt

Hvilke af disse løsninger skal man så vælge? Og vil det være spild at gå hele vejen? Dette er ikke noget man umiddelbart kan svare på, det det afhænger af flere ting. F.eks. hvor værdifuldt er det du har i din container. Hvor udsat er den, der hvor den står? Er der en historik for indbrud i det område den befinder sig i. Hvor stort et budget har du til sikring osv.
Den eneste type af sikring som man aldrig bør undvære er selvfølgelige en god container lås.

Det var lidt om overvågning af containere og hvordan du kan optimere på sikkerheden ved at bruge videoovervågning til sikring af din container.

  Kameraovervågning.dk - Din specialist inden for overvågning og sikkerhed af hjemmet eller virksomheden.

  Kontakt

  • info@kameraovervaagning.dk
  • +45 475 696
  • Ved Stranden 21
   9000 Aalborg

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  Følg os på
  © 2023 kameraovervågning. All Rights Reserved.