Undgå cykeltyverier med videoovervågning

Hver eneste dag bliver der lavet rigtig mange cykeltyverier rundt omkring i det Danske land. Det sker både offentlige steder som på togstationer, ved skoler eller arbejdspladser, men det sker også i højere og højere grad hjemme hos private. For rigtig mange mennesker har nemlig deres cykler stående frit fremme i indkørslen, og ofte er de ikke låst, nå de står på den private grund. Dermed er det nemt for en tyv at nuppe en cykel, når man ikke er hjemme, eller når man ligger og sover om natten. Hvis du har været udsat for det, så ved du også, hvor irriterende det er.

videoovervågning af din cykel eller elcykel

Og som privat person er der jo ikke så meget, man kan gøre for at undgå det. Det skulle da lige være ved hjælp at videoovervågning. For selvom mange af de private cykeltyverier sker, når det er mørkt, så har man altså stadig en langt større chance for at finde frem til den pågældende person, når man har en optagelse af vedkommende. Så hvis det er et problem, som du har døjet med i lang tid efterhånden, så er det måske på tide, at du får sat noget overvågningsudstyr op, så du slipper for det i fremtiden.

På den ene side kan det være med til at finde frem til gerningsmanden meget nemmere og hurtigere, og på den anden side kan du måske også helt slippe for at få stjålet dine cykler, hvis du eksempelvis vælger at skilte med, at stedet er videoovervåget. Der er ikke mange private danske hjem, der har valgt at have videoovervågning i deres indkørsel, så når man som cykeltyv endelig møder et, så har man nok ikke lyst til at blive afsløret på kamera, og derfor går man videre til den næsten indkørsel i stedet for.

Selvfølgelig er der også bare en del forholdsregler, som du kan starte med at tage, inden du vælger at få stedet overvåget. Du kan starte med at holde dine cykler låst, og eventuelt låse dem fast til ting, så de ikke bare lige er så nemme at rende. Det kan godt være irriterende at skulle holde sin cykel låst hele tiden, når den bare er derhjemme, men hvis alternativet er at få den hugget, så er det altså en rigtig god ide at ofre de ti sekunder, det tager at låse cyklen. Sørg for at bruge en solid kæde lås, så den ikke er til at save over.

En anden god ide er også at holde cyklerne indenfor. Det kan være inde i en carport, i kælderen eller sågar inde i huset, hvis du gerne vil slippe for at få dine cykler stjålet. Har du en carport eller et skur, og har du mulighed for at sætte cyklen derind, så gør det. Så er der i hvert fald langt mindre risiko for, at du får hugget din cykel, da tyven ikke kan se den. Selvfølgelig kan du kun det, hvis du rent faktisk har et sted at putte cyklen hen.

Har du ikke det, og har du ikke rigtig mulighed for at låse den fast til noget, så må du jo ud og investere i videoovervågning. Det er langt dyrere, men det er også meget effektivt, da man på den måde kan komme det hele til livs ved måske at få fældet eventuelle gerningsmænd. Men start ud med at gemme cyklen væk eller låse den fast, da det er meget nemmere og meget billigere for dig. Så kan du jo også finde ud af, om det er nok til at holde tyven væk. Hvis ikke, så må du jo gribe til videoovervågningen eller en eller anden form for kamera overvågning til private. Især nu om dage hvor en god elcykel nemt kan koste 20.000 kroner, så er det måske ikke en dum ide at smide 3-400 kroner efter et billigt overvågningskamera.

  Kameraovervågning.dk - Din specialist inden for overvågning og sikkerhed af hjemmet eller virksomheden.

  Kontakt

  • info@kameraovervaagning.dk
  • +45 475 696
  • Ved Stranden 21
   9000 Aalborg

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  Følg os på
  © 2023 kameraovervågning. All Rights Reserved.