Billige Smykker og kameraovervågning

Kamera overvågning af smykker og smykkebutikker

Vi havde her i starten af december måned en kunde der solgte billige smykker online, og havde allerede haft forsøg på indbrud 2 gange i løbet af de seneste seks måneder. Derfor kontaktede de os ang. hvilke muligheder de havde for bedst at sikre sig mod indbrud.
Til at begynde med regnede de ikke med det var nødvendigt med kameraovervågning eller et alerm system i det hele taget. Det var tale om billige smykker som f.eks. ringe, armbånd, halskæder osv. belagt med sølv eller guld og med CZ sten i stedet for dyre ædelstene. Smykker som reelt havde en værdi på mellem 50 og 200 kroner og i en mængde som bestemt ikke gjorde dem til et attraktivt mål. Man skulle tro at inden gad at døje med at begå et indbrud for et udbytte på 30 armbånd i roseguld til en samlet salgs værdi på cirka 2000, hvilket betyder at tyven måske maks vil kunne få 500 kroner for dem.
Nogle tyve må åbenbart tro at de så også lå inde med dyre smykker, for de havde jo alligevel været to forsøg på indbrud inden for så relativ kort tid. Dette på trods af at stedet virkede ret diskret og mest af alt lignede en almindelige villa.

Undersøge forholdene

Da det udelukkende var tale om en internet butik, lå alleres produkter i deres eget private hjem. De havde ingen alarm eller noget form for kameraovervågning. Smykker var ikke låst inde og der var kun standard sikring på vinduer og døre. Dog var disse af god kvalitet, hvilket var grunden til at de tidligere forsøg på indbrud ikke var lykkes.
Smykkerne blev opbevaret i plastik æsker og stod synligt fremme.
Alt i alt var sikkerheden temmelig lav.

Sikring af smykker og andre værdier

Det første trin i sikring af deres smykker, var en bedre sikring af hele hjemmet.
Der blev opsat en simpel alarm på samtlige døre og vinduer. Der kom ekstra låsebeslag på de vinduer der var i kælder og stuehøjde. Derud blev der sat videoovervågning bestående af 3 styk kamera. 2 uden for og et i det rum hvor de opbevarer deres smykker.
I stedet for at opbevare deres produkter frit fremme i åbne plastik æsker, blev de nu i stedet gemt væk i lukkede æsker og i et låst metalskab, så det ikke længere ville være helt nemt at komme afsted med dem, selvom man skulle lykkes få adgang til huset.

Grunden til at gøre så meget ud af det, var for det første helt af undgå indbrud, da det jo ofte ikke blot ville være smykkerne alene som de ville sjæle, den anden grund var at fremtids sikre det hele lidt mere, i tilfælde af de på sigt skulle begynde at sælge ægte guld og sølv smykker også. Så kunne man jo lige så godt øge sikkerheden her i første omgang, frem for at skulle i gennem det hele igen når man så skiftede over til dette produkt sortiment.

  Kameraovervågning.dk - Din specialist inden for overvågning og sikkerhed af hjemmet eller virksomheden.

  Kontakt

  • info@kameraovervaagning.dk
  • +45 475 696
  • Ved Stranden 21
   9000 Aalborg

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  Følg os på
  © 2023 kameraovervågning. All Rights Reserved.