Sikring med hegn og kameraovervågning

Mange steder rækker det ikke med en almindelig alarm, hvis man skal sikre sine ting optimalt. Det er heller ikke altid at et system med kameraovervågning er godt nok. Mange gange er det nødvendigt at fysisk holde folk ude, f.eks. ved brug af gode låse eller et godt hegn. Der er flere steder hvor indhegning er nødvendigt. Det kan f.eks. være at man midlertidigt ikke ønsker at folk har adgang til et område. F.eks. i forbindelse med en koncert, hvor man kun ønsker at de betalende gæster kommer ind, eller en byggeplads hvor man ikke ønsker at alle og enhver render rundt. Men ofte er indhegning alene, altid en god nok løsning, f.eks. ser vi hvert år flere og flere eksempler på tyveri fra arbejdsplader, steder hvor man gik ud fra at tingene var sikre, fordi de var hegnet ind. Problemet er at mange af disse typer af mobilhegn, som ofte bruges til byggepladser og andre midlertidige projekter, langt fra er gode nok til at holde folk ude.

Hvis man vil holde folk bedre ud, så skal man overveje en af de mange andre løsninger inden for hegn, som f.eks. et trådhegn, flethegn eller panelhegn som giver en langt bedre sikkerhed, i forhold til de mere populære mobilhegn eller andre industrihegn. Lidt i stil med den opgave jeg lavede for min ven Lars til hans container messestand, som du kan læse mere om her

Områdesikring med hegn og videoovervågning

Et godt hegn kan i mange tilfælde være med til at holde de fleste væk, men en god tyv kan dog stadig klatre over langt de fleste typer af hegn, med mindre man smider pigtråd på toppen, og det ser vi jo nærmest kun hos militæret. Hvad mange i stedet vælger at gøre, er at kombinere en sikringer med hegn og kameraovervågning. På den måde holder man langt de fleste uindbudte gæster væk. Skal man først over et hegn, og samtidigt kæmpe med ikke at blive fanget på kamera så giver de fleste op.

Af samme grund ser vi også af flere byggepladser, vælger at få sat kamera op og efterfølgende skilte godt med det. Dem som har valgt den løsning, har efterfølgende så også opnået et mærkbart fald i antal af tyverier fra pladsen. Nu er det langt fra de fleste steder hvor det vil give mening at opsætte et trådhegn eller flethegn, for at sikre sine ting, men har man produkter til at ligge ude, så er det sjældent nok med kamera overvågning, så skal der også en eller anden form for hegn til. Et mobilhegn som er billigt og nemt at sætte op, kan være en løsning, men vil man sikres ordentligt, så skal man ud i et fast hegn som f.eks. et flethegn eller panel hegn. Som vi nævnte i en af de tidligere indlæg, så var der en kunde der solgte brænde og briketter, og havde problemer med tyveri. Han fik så efterfølgende både installeret kameraovervågning, men også et mobil hegn, da det jo ikke lige er til at trække en palle briketter på 1 ton, over hegnet. Har man derimod mange mindre ting, så skal man overveje nøje hvad type af hegn man ønsker at få sat op.

Kilde:
Ishøj Hegn – Info om hegn og kameraovervågning
Web: http://www.ishoj-hegn.dk